HJULSØGÅRDFONDEN

Her kan du læse mere om Hjulsøgårdfondens historie samt nogle af de faciliteter og tilbud, vi har, udover misbrugsbehandlingen

Misbrugsbehandling der er tilpasset den konkrete målgruppe

Garanti for behandling

Hjulsøgårdfonden er en non-profit organisation, hvis grundlæggende vision er at hjælpe mennesker med at starte en forandringsproces, der kan være med til at danne grundlaget for et nyt liv. Vi har igennem de sidste 35 år beskæftiget os med forandringsprocesser i forskellige regi, hvorfor Hjulsøgårdfonden i dag kan ses som en paraplyorganisation, der består af flere specialiserede afdelinger (nedenfor kan du læse mere om ProSpons og VPN Danmark).

Hjulsøgårdfonden sætter ambitionsniveauet højt, hvorved al behandling i Hjulsøgårdfonden varetages af et erfarent personale, der løbende er under supervision.

Siden 1985 har Hjulsøgårdfonden været blandt de førende udviklere og udbydere af behandling til mennesker, der har behov for støtte samt ønsket om hjælp til at forandre deres tilværelse og derved komme tættere på målet om at leve et tilfredsstillende liv.

Vores metoder og viden omkring behandling tager ikke kun udgangspunkt i mange års erfaring, men også løbende opdatering i den videnskabelige evidenslitteratur. Bl.a. sker udviklingen af vores behandling gennem et tæt samarbejde med både danske og udenlandske eksperter samt kontinuerlig verificering og dokumentation.

Hjulsøgårdfondens faciliteter

Hjulsøgårdfonden har hovedsæde på Velling Koller, hvor faciliteterne bl.a. inkluderer kontorer samt møde-, terapi- og undervisningslokaler.

Velling Koller har en fortid som eventyrpark, hvilket betyder, at mange mennesker har barndomsminder fra stedet. Således er et besøg på Velling Koller næsten som at træde ind i en historisk tidslomme midt på den jyske højderyg.

Da langt størstedelen af Hjulsøgårdfondens kerneydelser forgår bag fængslernes og arresthusenes murer, er Velling Koller, som er beliggende i fantastisk natur i en fredet oldskov, en særlig god kontrast til hverdagens omgivelser – hvilket er til stor glæde og gavn for både medarbejdere såvel som samarbejdspartnere.

Psykoterapeutuddannelsen A/S

På Velling Koller drives ligeledes Psykoterapeutuddannelsen A/S, der er akkrediteret, kvalitetsgodkendt og anbefalet af Dansk Psykoterapeutforening. Instituttet tilbyder psykoterapeutiske grundkurser, psykologiske temakurser og en psykoterapeutisk certificerende uddannelse.

Læs mere om Psykoterapeutuddannelsen A/S på hjemmesiden:

www.psykoterapeutuddannelsen.com

 

Prospons

ProSpons er et team af dygtige psykologer, der har specialiseret sig i bl.a. psykologisk krisehjælp, supervision, undervisning samt samtaleforløb til både ledere og medarbejdere.

Så hvis du har brug for en professionel sparringspartner, som forstår at skabe positiv og varig forandring i din virksomhed, er ProSpons måske svaret for dig.

Til prospons.dk

Violence Prevention Network Danmark

VPN Danmark består af vores team af rutinerede psykoterapeuter og psykologer, der har specialiseret sig i at arbejde med hadforbrydelser.

VPN Danmark har til formål at yde en præventiv indsats mod ekstremisme og foregår i tæt samarbejde med Violence Prevention Network i Tyskland, som siden 2001 succesfuldt har ydet en præventiv indsats i både fængsler og omgivende samfund.

Målgruppen for behandlingsindsatsen er mennesker, hvis kriminalitet og voldshandlinger er motiveret af religiøse, politiske eller ideologiske årsager, samt mennesker, som er i risiko for at blive radikaliseret.

 

Ansøgningsskema til vores Misbrugsbehandlingsafdelinger

på Enner Mark Fængsel, Nr. Snede Fængsel, Kragskovhede Fængsel, Møgelkær Fængsel

PDF-format der kan printes og udfyldes inden ansøgningen tastes og sendes gennem vores sikrede online system